Yhdistys
Vuokralaisen tuki ja asunnottoman apu ry (Vtaa ry) on kesäkuussa 2019 perustettu yhdistys. ​Yhdistys tarjoaa neuvontaa ja tukea asunnottomille sekä vuokralaisille, selvittää laajasti ratkaisuja asunnottomuuteen, tavoitteenaan asunnottomuuden poistaminen.

Neuvontaa ja tukea
Yhdistys tarjoaa neuvontaa ja tukea asunnottomille sekä vuokralaisille, selvittää laajasti ratkaisuja asunnottomuuteen, tavoitteenaan asunnottomuuden poistaminen. Toiminnassaan lisää vuokralaisten tietoisuutta oikeuksistaan sekä pyrkii edistämään vuokra-asuntotuotannon lisäämistä.

Ratkaisuja asunnottomuuteen
Toimintamme perusta on asunnottomuuden poistaminen. Kysymys on useimmissa tapauksissa tahdosta tehdä vaikuttavia ratkaisuja asian eteen. Teemme asioita, emme pelkästään puhu tekevämme niitä.

Yhteistoimintamuodot
Vaikuttavaa yhteistoimintaa asunnottomien, vuokralaisten sekä viranomaisten ja poliitikkojen välillä. Edistämme ajankohtaisen tiedon levittämistä asumiseen liittyvissä asioissa.